Saturday, 27 August 2011

0ut2 dgn Mr.spdey!!

Smalam hari yg paling sr0n0k. Mr.spdey dtg jmpe sy n bwk sy jalan2!.. hee.. Sg0p je dia dtg dr srmban bwk kete g PD jmpt saya n then bwk g mlaka. Awk, wlaupun plan kite yg asal ta jd tp awk ttp dtg. Thanks kamu.
Heppy gilee.. lame da ta jmpe awk kan. Mase lam kereta awk byk kali mntk maaf kat saya, awk cakap smua plan ta jd, awk mntk maaf sbb tu. Hay, sy ta kisa pun tau. aslkan jmpa awk da ck0p.

Tujuan kita nak g mlaka na jln2 n jmpt budak kcik s0rg nie. Pusing2 kita kat mlaka tu smata2 nak cari UITM lendu kan?. haha.. dlm kreta masing lyn gila msing2. Ad masa tu awk mrajuk k0t dgn saya? pastu awk ingat sy yg maj0k ngn awk? eh? sape maj0k sape nie? hehee..

Pas jmpt cida eei dak kcik tu kite g buke at KFC. Awk b0ley ms0k kpale ngn kwn2 sy, kwn sy ckp awk gile.. hehee.. Dgn sikap awk yg p0y0 n slumber tu, smua kwn2 sy senang ngn awk, s0 sy pun sng hati jgk ;)
Lepas da jln2 n mggile amek gmbar at dtran phlawan kita grak blik..

AAaaaa kite sesat time balik kan?.. huu pusing2.. last2 dr kul 9 lbey smpai PD kul 11.50pm. Mase tu sy tg0k muke awk nmpk pnat sgt2 drive, ksian awk. Da lah hgway  PD ke SMBN gelap. Awk nak tau sbb ape sy ltak tgn kat muke awk sblum awk balik?. Dlm hati saya, "Ya ALLAH lindungi nazh" itu yg je yg mampu sy buat untk tenangkan kerisauan saya.
Sy da mndi, b0rak2 ngn mmber (crita sal awk) hee.. tetibe dpt mcj awk ckp awk da smpai..
Alhamdulillah..ALLAH dgr d0a saya.. slamat ;)

Trima kasih kamu, jd kwn terbaik sy, trima kasih hepykan saya walaupun awk kuat tacing sy ta kan penah jemu laa na kwn ngn awk. trima kasih awk sbb setia jd kwn saya, trima kasih sbb ambek n0 sy dr mizan dlu, dr situ kite knl =P, trima kasih sbb mgalah bila kita gaduh, trima kasih untk smua nya..

Saya mntk satu je, jgn tggalkan saya, sy ta nak hilang kwn baik saya, sy ta nak hilang awk. Walau ditakdirkan  awk ikt haluan lain, sy ikt haluan lain, sy akn sntiasa berd0a sm0ga kita akn brjumpa lagi,  ^;^



Nie laa dak kcik yg kt0rg jmpt tuu.. wee ily! <3


Smpat jee sy edit pic mr.spdey ^;^


Bru pas hbis buke at KFC


Sian mr.drver saya, dia pnat =_=*.


Mr.spdey n Budak kcik <3


hehee.. pic snap =)


C0mel kan?.. dia lah yg sy maks0dkan.. hee


Thursday, 25 August 2011

Kamu =)



Terima kasih =)

Saat sy sdih awk hepykan saya, sy putus asa awk bg saya semangat, sy perlukan teman awk di sisi sy..
Perasaan saya? hepy sgt, mcmner pun perangai sy, mcmner pun sy buat kat dri awk ta pernah awk marah, ta pernah awk merungut. Walau ramai lg yg terbaik untuk awk tp awk stia dgn saya, trima kasih untuk tu. 

Awk, cmner kita knl ea?.. haaaaa, sy add awk kat fb sbb awk nie .. hee. (secret =P).. lyn2 chat, awk nie gile k0t.. sekepale ngn saya.. senang sgt dgn awk. Dari FB thru f0n thru skype.. meet? ta tau laa bile na met.. 


Awk byk kali ajk mett, sy tade mase awk, kiter jauh, awk kat hujung sy kat hujung. Ad masa kita met uke? insyaALLAH sy yakin kita ttp akn met .. 0ne day =)

Pernah lama sy ta c0ntac awk, masa tu sy ad masala ngn bf sy, awk, awk nak tahu ta sy d0wn gila masa tu, sy da gvup, kecewa dgn hdup sy, tp awk?. still akn cari sy, awk sntiasa ad, awk bg semangat kat sy untuk pulihkan blik hbungn sy dgn han. Awk tahu ta, awk baik sgt, sbb nie sy syg awk.. Ta pernah ad ksempatan yg awk na buat masa keadaan sy truk. Semangat yg awk bg sy, buat sy kuat..

Sy pernah ckp sy nak tggal kan awk, sy pernah marah awk, sy pernah sruh awk lupakan sy, kejamnya sy masa tu, ta fkir perasaan awk kan. Kejamnya saya. Maafkan saya awk. Mlm tu sy pun da ta igt brapa puluh kali awk c0l n mcj sy.. 
"Saya ta b0leh seksa awk camnie, saya mesti jawab c0l awk n0 matter what,"
last2 sy jawab ph0ne call awk n kita setel cara baik, in fact sy pun ta nak hilang awk, awk nak tau ta, knapa awk nie baik sgt, knapa snang sgt ambek hati saya?..

Kdg2 benci dgn awk, snang bt0l awk lemahkan saya. haisshh =_=* benci bt0l..
Awk trima saya seadanya, sy pun trima awk seadanya, awk trima kekurangan saya, sy trima kekurangan awk, awk buat saya heppy, sy janji akan buat awk hepy, awklah kwn baik saya, 
awk tau kan apa d0a sy untuk awk, awk tahu kan apa d0a saya untuk persahabatan kita.. InsyaALLAH, yang terbaik untuk awk terbaik jugak untuk saya, trima kasih sbb ta pernah jemu dgn perangai saya, sdia ad untuk dgr crita sy, bg semangat untuk saya , untuk diri saya dan awk, untuk kesabaran awk, 

Hay ! sy sygkan awk b0oo.. Trima kasih untuk slama persahabatan kita.. awk sgt lain dr yg lain, awk laa superman.. ^^ ngeee..


Saturday, 23 July 2011

Risau ='(

ergghh, mkin hari keje nie mkin b0san.. malas sgt2 na g keje. Benci bt0l lah prctcal nie!.
hah! back t0 da st0ry, snarnya ad yg mrisaukan ak kat tmpt prctcal nie. Smalam mmg penat sgt2 keje, smua bnde kne rush, dgn chep yg huru hara lg, mknan ta ckup, nasi ta ckup.. haiihh!!.. shif hbis kul 11 mlm, na tgu jam bdetik smpai 11 mlm tu sgt2 lame!. bile smua da uke, mknan da tmbah ak tman lim g buang smpah jp. 
blik dr buang sampah d0k jp at pak guard dgn lim.

Here da thing's:
pak guard tu kt0rg pggil "Abg Bob"
dy suami chef n da ad ank s0rg.

Gatal??.. ermm ta tahu lah, tp ad lah kacau2 ak kan..
um0 dlm 50 an

pndek skit dr ak n gem0k.

tetibe abg b0b nie tnye ak 'zanna, kaw 0ke ta kat sni?..ad 0rg kacau?' pelik gak bile dy tnyer s0lan camtu, ak jwb lah 0ke je n tnyer nape dy ckp camtu.. Suddenly, dy s0h ak beware sbb ad 2 ke 3 0rg kat res0rt nie na buat ta baik dkat ak, Ya ALLAH, tkutnyyer ak, trus terdiam. Ak tnyer dy sape, then dy ckp nanti dy citer lg dkat ak then bru ak akn tau sape. Aku trus jln blik kitchen, dlm hati ' Ya ALLAH, lndungilah ak, bantulah ak dlm mperthankan maruah ak, jauhilah ak dr sgala kjahatan syaitan'

Skrg da mule risau sgt2, sm0ga ALLAH sntiasa lndungi ak =')

Wednesday, 20 July 2011

Crita sy dgn awk .. btapa hancurnya hati sy..

Awk2, sy ad crita na bg critakan kat awk, awk na tahu??..

Ad s0rg gurl nie, dy syg sgt kat b0y nie.. syg n cnta gurl at b0y ta ley tanding mane2 cple pun.. di0rg hepy, always hepy.. jrg sgt na gad0, klu pun gad0h kjap je.. kwn2 gurl ske dgr crita gurl bila gurl start bkak crita sal dy n b0y. kwn gurl msti ckp 'waaaa, sweet nyer k0rg!!' Gurl slalu kira hari untuk jmpa dgn b0y.. smpai masa di0rg jmpa, Ya ALLAH, gmbiranya hati gurl.. Gurl pkai bj hitam n b0y pkai bj hitam merah belang2. Sbenarnye, tg0k muke gurl je rase na melting je, tp gurl thn jep.. rndu at b0y tahu! ^^..
erm, jln2 kjp then b0y ajk gurl g mid valley, gurl pun 0ke je.. 'jum lah, g mid valley dlm stgah jam rasenyer'
Beli tket tren then gurl n b0y tgu tren sama2.. di0rg duk tgu tren kat bgku tu..gurl pndg b0y, 'haa.. risau nyer na tg0k mke awk, nape sy sgan sgt nk tg0k muke awk nie??.. haiissshhhh' b0y ajk tg0k wyg. gurl ckp 0ke je. mse tu byk yg dib0rakkan antara mreka, yelaa da lama ta jmpa kan mesti lah byk crita, yg pasti smua crita gile2.. Gurl critakan hal tmpt prctcal dy at b0y, mcm2 lah yg gurl critakan at b0y, b0y pun crita tntg dy jgk, pastu glak same2, 'awk2 na tau ta sy trpkse caver glak mase dlm tren tu!.. tkut 0rg ingat kite gile!.. haha..awk nk tahu?.. stiap masa dgn awk, stiap saat sy dgn awk, sy hepy, sgt2 hepy!' Smpai mid valley di0rg trus usya wayang. Di0rg tg0k crita green latern 3D punye!.. ta smpay na beli mknan pun di0rg trus msuk wyg. Dlm wyg glap, b0y tg0k wyg smpai myb ta sdar yg gurl always prhatikan b0y, dlm hati gurl 'klau lah awk tahu, btapa syg, cntanya sy kat awk ta kira dlm apa je keadaan, hapynyer sy dgn keadaan kita skrg, sukanya sy bila dpt rasa syg awk pd sy, sy suka cara awk pgang tgn sy, cara awk pndg sy, cara awk snyum pd sy' 
Lpas hbis wyg di0rg jln2 n makan.. masa gurl mkn b0y pndang je, 'hay awk! jgn lah pndg sy cmtu, sy malu tahu! ^^',lpas mkn  di0rg tg0k BINATANG!! gurl nie sgt suke tg0k hamster yg GEMOK n tid0 bulat2!! hbis sgale bnatg kat situ nak diteng0knyer huu.. masa singkat sgt2, lpas b0y n gurl jln2 at mid tu di0rg trus kluar beli tket tren na blik ke sremban blik. Masa dlm tren b0y tg0k f0n gurl.. gmbar2 dlm ph0ne gurl smua b0y tg0k, b0y maj0k ngn b0y hanya sbb huruf Z yg dkatakan L pd rntai gurl, 'awk, sy ad awk s0rg je dn ta kan prnah ad yg lain' lucu je gurl tg0k b0y merajuk. 'awk tau ta btapa c0melnyer awk bile awk mrajuk? hehe' tetibe b0y bkak satu cerita untk gurl degar, mule2 xcited je gurl na dega..

'awk,awk na tau ta, sy ta ska crita awk tu, hati sy hancur, knapa crita kat sy??? knapa awk ta rhsiakan je crita ta best awk nie dr sy??' lpas degar crita tu, gurl ttup mata then biakan dri dia rebah brsandar pd wall tren tu.. 'awk na tau ta sbb ape sy ttup mata?? Hati sy pdih awk,air mata sy berebut na kluar, tp sy than, mampu ke sy awk??..'

Ta lama lpas tu gurl bkak mata prlahan n pndg b0y,.. b0y ckp 'sy mntk maf'   Gurl snyum n ckp 'tade papelah, sy 0ke, awk nmpak ta, sy tgah snyum kn?'..
Trun jep dr tren di0rg trus grak jln g terminal bas..  b0y jln prlahan je kt blakang gurl. Gurl pndg muke b0y, mke b0y sgt2 sdih,pndgan b0y k0s0ng.. Dlm hati gurl, 'sy ta b0leh, sy lemah, awk jgn buat muka camtu, sy bartmbah lemah.. kaki sy lmah. Larat ke sy na jln tnpa awk di sisi sy??mampu ke sy snyum bila awk ta blas sy blik??'.. Gurl buangkan eg0 dy, buangkan rasa kcewa dy, apa yg gurl nak cuma kgembiraan untk b0y. Tada yg lain gurl mntak slain kgnbiraan untk GULEHATI dy. Gurl brpaling kebelakang 'awk, npe nie? Jum'
Gurl hulurkan tgn dy pd b0y, gurl senyum sekuat yg b0leh.. b0y tnya 'awk 0ke?' 
'sy 0kelah' still snyum.. smbil jln.. 'awk, klu lah awk tau, hati sy mati awk, sdaya upaya sy bg snyuman sy hanya untuk awk, untuk awk s0rg.' b0y still sdih, gurl ; ape na buat nie, tl0nglah jgn wat muka camtu dea, sy sakit bila snyuman awk hilang dr pandangan sy' 

B0y ckp dy na tgu gurl smpai gurl naik bas, gurl ta nak.. gurl ckp 'awk pergilah dlu, pergi lah' b0y dgil, b0y still na tman gurl smpai naik bas..'ta pyh lah, ta pyh larh.. pergi!!' akhirnya b0y pergi lpas gurl salam b0y.
'awk2 na tau ta, lpas je awk pusing dr sy, sy tr0s nangis awk.. smua 0rg tg0k sy, sy da ta ley than lg da. Sy nangis tr0k sgt awk.. T pernah sy memalukan dri sy smpai camtu skali. sy lari laju ttr0s masuk t0ilet, mkcek t0ilet pun pndg sy pelik je huu.. tr0k kan sy awk??


Gurl kuatkan dr dy, tahan ngis kluar dr t0ilet then tr0s cri bas blik.. 'awk, mase sy cari bas, da ms0k bas byr tket, n dduk sy still nangis.. air mata sy ta nak brhebti.. npe jd mcm nie awk??..' masa dlm bas rmai 0rg pndang gurl, gurl ta pdulikan lgs0ng sbb bg gurl, mse tu hanya dnia dy je yg ad, yg wujud hanya gulehati n gurl je.. Gurl blz mcj b0y. 'awk, dlm mcj tu awk ckp dgn sy awk nangis, awk na ta0 ta, sy nangis spanjang prjlanan blik sy?.. sy perlukan awk jgn tgalkan sy, sy mrayu, sy ta kan pernah kuat lg. Cukup skali 0rg yg sy syg hilang dlm hid0p sy untk slamanya, jgn dtmbah dgn awk lg' Gurl kuatkan dri, still kuatkan dri.. pkul 6pm alarm task ph0ne gurl berbunyi, gurl bkak n "awk,xm0w camnie kay.. sy syg awk sgt2 n xkan n xnak khilangan awk.' rupanya b0y ad tgalkan task at ph0ne gurl masa gurl ttup mata dlm tren.. btmbah kuat smngat gurl wlaupun hati dy sakit sgt ..


'sy akan sntiasa kuatkan dri untuk awk, jgn tgalkan sy,sy lemah.. knape sy cnie awk? sy syg awk,awk pnting bg sy' 

apa yg b0y critakan mmg pdih bg gurl, b0y ckp, ibu dy ta ske .. ibu dy ta bg b0y mcj dgn gurl .. 'brmakna ke hbungan klu tdk drestui parents awk??..'

Mcj b0y bg kat gurl: 

'Sy hrp, slagi kita still luv each 0ther, slagi 2 sy akn pthn kn cnta kita.. sy akn cite kan kat family psl kita... awk, i'm s0 s0ry sal bnde nie.. sy tahu awk dr mata awk yg awk sgt2 sdyh psl td.. im s0 s0ry syg'

slagi mampu, slagi kuat, gurl akn prthankan cnta antra dy n b0y, gurl ta stnding b0y dr byk part, gurl byk kekurangan dy.. gurl se0rg yg sgt tegas, sgt kuat, slagi mampu gurl akn prthan kan, jgn smpai kluar prktaan 'NO'. bila masa tu tiba ta kan ad jln untk brptah blik, bila gurl da tetapkan hati dy untk lepaskan kbhgian dy demi 0rg lain dy akan buat, tade yg lain gurl harap cuma cnta ikhlas dr b0y n pihak b0y, dlm hubungan nie gurl ta nak membelakangkan sapa2 pun, 'awk ingat tu, pndrian sy tetap, wlau cnta skalipun kita, syg skalipun kita klu 0rg yg brnama 'IBU' ckp 'TIDAK; mknanya tidak,' Bila masa tu tiba b0y kena h0rmat kptsan gurl, jgn tanya knapa, jgn mntk untuk gurl tgu lg, jg c0ntac gurl lg. Apa yg b0leh mereka buat adalah membahagiakan dri mereka untuk 0rg yg MEREKA h0rmat, 0rg yg mereka syg .. gurl akn ikut haluan hidup dia dan b0y akn ikut haluan hdup b0y. Jgn mntk untk berkawan sbb masa tu, gurl akn cuba sdaya yg b0leh, skuat yg mampu untk lupakan b0y wlaupun perlu masa smpai akhir hayat gurl.

Sbb ad satu prkara yg b0y ta tahu yg ad dlm dri gurl,..
Kekuatan yg tade 0rg b0leh tanding yg ad dlm dri dy, ape yg gurl buat, smuanya berpandukan kekuatan tu hdup mati gurl ad kekuatan tu, sgala nsihat gurl ambik dr kekuatan tu, sgala tnjk ajar dr kekuatan tu jgk, dn sgala snyuman n glak tawa gurl adlah untuk kekuatan tu.. bila gurl ckp dy KUAT bermakna dy mmg kuat, 
'AWK INGAT TU'

waaa!!!.. bl0g da nazak.. heh, tgal mase na ajr ngucap je.. wee..

Lame giler da ta c0nteng2 at bl0g nie.. bz prctcal lah.. pnat sgt2, skrg bru rase na d0k kat uma je stiap masa..
klu dlu, mase at k0lej mengedik je ckp ta sabar na prctcal, tp skrg!.. heh! pdn MUKE pnat!! ggrrrr..
prctcal kat sni sgt2 ta best, b0san bt0l lahh tp na wt cner kne tr0skan gak ..s0, ksmpulannyer d0k lah at sni smpai bulan 11 nanti yeh Zanna Jas!..

Tp sbaik ad kwn2 yg len, lanie, hanie, aida, fatin, lim, amy.. bygkan lah lau s0rg2 dpt kat sini.. mang jd PAK MIR! (0rg gile kat sini)..haha.. kdg2 kitchen tu jd mcm tmpt mainan kt0rg pulak.. suke2 jer men kejar2.haha..
staf2 kat snie, smua uke jep tp MAK LEE kepten F&B tu ha, mcm GARANG bt0l lah.. td na amek air at dpn, bile tg0k muke dy, pndgan dy tu!.. PEERRGGHHH! TRUS TA JD AMEK AIR.. wuu tat0tt~~~~..

khidupan Zanna Jas?.. hmm uke jep, tp kdg2 tnsi0n bt0l dgn kerja nie.. hey Zanna JAs!! na jd chef yg brjaya kene RAJIN!! ^^,
Cita2 na jd chef jep, na bkak bisness.. na kaye!.. wee.. zanna na bhgiakn fmily, bhgiakan dri sndri, tepati janji mama ;)
D0akan sy berjaya!.. chay0k2! ^;^

Tuesday, 17 May 2011

Exam last pastuh merdeka!! =D

yay!! yay!! hari nie exam last, h0pe ley wat.. mahukan yg terbaik tahu! =P
exam jp g kul 2 stgah tp smpat lg un9 bkn piki na study! haisshh zanna jas nie! huu..
insyaALLAH pas hbis jep exam na memekak blas dendam ngan h0usmte nie.. bia di0rg tertekan n geram smpai rase na pijak lipas2 yg berkeliaran at uma nie..=D

 First things lepas exam:
>Memekak jerit h0orayy bile da smpai uma!
>senyum dgn lebarnyer dan perasaan yg separuh na pengsan sbb tlampau gmbire 
(skjp je pun lpas nie ad exam g) hahaa
>mkn byk2 bia gm0k mcm bel0n melayang ( ta pyh nek kpl terbang ) kih2 =p
>kacau h0usmate2 yg ad exam.. di0rg ad exam last hr sabtu.. 0rg gile je ad exam hr sabtu.. huahahahhaa
>mnunggu pggilan dr k0lej untk suntikan thyp0id untk l.i

>jln2 smpai gile destinasi > dapur rumah > tandas.. hahahahhaa
>da rase bushan at s.alam nie pe g blik kg lahh weeyyyy!!.. haha..

>blik kg na bukak kedai na menjual.. dpt wit kay0 mkcekk!! hahahaha $_$
>lepaskan rndu at ikan, aym, kucing n cacing2 yg ad dlm tanah uma tu.. rndu di0rg.. ! wallawehhh!

dan yg paling pasti yg zanna jas akan buat spanjang cuti nie.. zanna jas akan jmpa mama, rndu kat mama lama sgt2 da ta jmpa, mama 0ke? shat? nanti na dtg jmpa mama uke? smuanya na crita at mama, tntg dkna, khdpan dkna study dkna.. nanti dkna bg hadiah kat mama k?.. bila dkna baca yassin sblah tmpat mama tidur nanti. Harap kali nie dkna lg kuat dan ta kan nangis lagi, l0ts 0f l0ve <3


Lepas tu na tid0 gaye sukahaty mcm kucing sy yg name cherry chan nie buleyy??..hehe


camnie pun ukee jgk, tp sdikit kurg s0pan..haha


hah! nie gye tid0 han semasa dia berkerja..hahah =D

Tuesday, 10 May 2011

Lelaki ta GUNA!

Benci sgt2 dgn agent rumah nie. Ta guna betul! mmg ramai student kat sini yg msuk rumah under dia tp tl0ng lah jgn kurang hajar sgt..
Dr awal lg k0 da gangu hidup ak, mcj ak, ajk kluar mlm, k0n0n2 k0 demam ta larat, tman tg0k wyg arrrgghh mcm2 alasan k0 untk ajk ak kan?.. 
k0 na ape 0rg tua!. myb dgn gurl lain kat sini en. b0leh buat camtu tp bukan saya.

Sy masih tahu hukum, HALAL n HARAM
Sy ad family, untuk jaga maruah family saya, lagi mama saya, saya ta nak mama tg0k saya dari jauh dgn perasaan yg sedih, saya perlu jaga tu.
Saya masih ad kekasih hati sy yg slalu ad dlm dri nie, sy sujud pada-Nya kerana iman dan agama bukan kerana Duit en. tu.
Maruah saya hanya untuk lelaki yg bergelar suami sy, bukan semata2 kerana nafsu.
Sy ad pendirian dan insyaALLAH saya akn kekalkan tu sampai saya mati.
Sy ta perlukan duit en. untuk ikut en walaupun 'semalam'.
Sy ta perlu kata2 manis en. tu, campak je kat l0ngkang smua kata2 en tu busuk!
Sy respect en. pd awlnya tp sekarang, kau da hancurkan smua tu.
Sy sayangkan diri saya,kluarga saya,maruah saya, jgn pernah en. fikir sy akan ign0re smua tu hanya semata2 duit en. tu.
Duit en. tu campak ja0h2. Sy ta perlukan, n0t at all..


Wednesday, 4 May 2011

Exam dah dekat..ggrrrr!

Bushan2!!.. ta ta0 na wtpe da.. na study tade m0od, adeh =_=*
es0k first cramah untuk L.I, lepastu kne siapkan smua preparati0n t0k L.I  smuanyer kne submit 9 hb then 11 hb sc0nd cramah untk L.I.
bulan nie pack bt0l, final exam lg. 
ckp sal exam, cner nie, na naikkan p0intr ur menurun dr sem lepas.. 
Dah knape malas je na study, smua ta kena, na study je msti ad bnde lain yg mnarik prhatian..
klu tg0k buku, pastu jap g kang buku tg0k ak blik.. hee..
Lak0nan pun kne submit b4 es0k.. adeh.. habislah ..
 papepun zanna jgn MALAS!


 bulan nie kne rush sgt2, EXAM, L.I smuanyer wat pning kpale tahu!...
harap2 buley setelkan ddgn uh key..hahha.. =D.. wish me luck! 


GUD LUCK ZANNA JAS ^;^

Tuesday, 3 May 2011

Happy bufday =)

Hay2, hari nie 4 hb 5 ryte?.. hari special bg sy dan dia sbb ape taw, sbb hari nie bufday han, waa.. 
ak pulak yg xcited untk bufdy dy nie.. dah knape pulak ak nie =p
 Ape yg membanggekan, ak 0rg first WISH at han,hehee.. b4 kul 12 lg da c0unting time tahu..


Sesaat pun ta nak miss,
Genap 19 thun um0 han sy.. baru je mggu lpas anvrsary n hri nie bufdy han pulak, waa.. bgush!, 
hari yang terbaek bg diri ak..
 Sy smaken sygkan han, sy rase sy da menggilekn dy..
                                                        

Hepy bufday dea, skrg rase na dkat2 ngn han je . 
na dduk ngn han je. ta sabar na meet han ..
na ket0k2 dy hehe.. ;)
           
My wish f0r u:
"0nce we l0ve s0me0ne , they stay in 0ur heart f0rever"                                 
H0pefully life brings u back all the merrier things in life that u had l0st bef0re
Give back 0ur w0nderfull j0urney 0f excellent
Brings l0ve and laughter that lighten y0r s0ul up
Make a blink blink and sparkles in 0ur eyes
I h0pe everything turns 0ut t0 b a g0od things t0 u
Turns 0ut t0 b better
I really h0pe all da best in 0ur life dea
S0o much h0pe and wish
May ALLAH fulfill my little wish f0r u my dear han
The destiny br0ught u n i t0gether f0r me t0 brings my prayer f0r u..
LOVE is un predictable.S0metimes it can turns 0ut t0 b evil let us t0gether make it han.. 
InsyaALLAH..l0ve u sygg <3          


AMIR HAZIM <3 
  
 

Thursday, 28 April 2011

waaaa sr0n0k gileerr, smalam genap satahun enam bulan dgn han. Hee, laupun b4 smlam ad masalah skit, (skit je 0ke.) Wat hal pulak ngan dy sbb byk sgt kwn lelaki k0t, s0 dy mara,huhu.. pnt 0oo mau pj0k han, bg mcj satu pun dy ta blz huh, tggi btul eg0 lelaki nie..=p
semakin hari bertambah2 sayang kat han. Ta ma0 0rg lain.. bia lah hensem mane pun, charming mane pun, baik mane pun, kaye mane pun, ttp mahu han. 
han je yg fhm smua, na ma0 hilang dy =')

Smlam han c0l, dy ckp rndu, haa.. lame jgk lah han c0l, tp ckp ngn han rase skjap je.. 
byk bnde2 merepek kt0rg b0rak, haha tah pe2 tah..
rndu sgt at han sy tu, ta saba na jmpe dy, har2! rndu kam0o sgt lahh!!
happy anniversary lah dear! 



Monday, 18 April 2011

Cuti lagi ^;^ ~~

Yay! hari nie na blik cuti daa.. hari ni smpai isnin mggu dpn.. hehee..sr0n0k2 =)
td dtg k0lej kec0h tntg result..adeh, result sem 2 kluar hri jmaat nie..cner lah ea?.. risau2!!  errrgghhh..
td g daftar subject rmai2 ngn buddiest, ergh ms0k je di0rg tr0s kec0h lab tu..huhu..
b4 blik ramai2 lepak laman seri jap, mam byk2..msing2 kebulur.. hehe

Jap g kul 4 lebey na blik n9 da..hehe rndu sgt2 ngn uma tu.. nanti smpai2 je at uma na peluk2 kucing2 sy. grrrr lame da ta buli di0rg..huhu..

0h ya, hari ahad nie 24 na panjat br0ga hills.. rmai2 under belia..waaa, msti best!.. pegi pun bkn ape, nak bj je..haha.. insyaALLAH buddiest2 sy smua j0in.. plan nak g br0ga hills n then blik lepak sg.gabai jap..weee..
Wait f0r meee  weeeeeee






Destinasi yg akan buat mase cuti nie..hehee..weee..sr0n0k2! =)

Exam 0oo0ooo exam~~~

Hari nie tersangat lah bushan, dah lah tade klas.. bgun pun pkul 12 lbey..hehe.. pnat 0oo smlam tid0 lewat. 
sbb ape?.. g men cs un9 ngan dak2 sewel saye..hehe sase,dhaus,adam d0nn n hanie madu syg sy tu..huu.."Bapak ur! zna men cs ooo!!" alaa stakat tembak2 then mati tu snang jelaa..haha
bile da mati kne tmbak HEADSHOOT pulak! mmg rase na campak je keyb0rd pc tu..haha..GggGgggrrrrrr GERAM!.. =)




nie lah teman2 sy men cs semalam!..arrrgghh..bengang ngn di0rg, sy n hanie asyik kne bunuh je..huhuu



Eh, smlam kan,dlm mase tgh bergumbire tu msti ad yg merana, sdih, kcewa n stress kan? skrg nie mggu exam untuk IPTA
kwn2 sy yg p0li n matrik tgh bergabung 0tak untuk jwb exam..haha.. terutama GULEHATI sy .
exam?. msti stress kan Hafal + faham = Sewel~~ haha .

Kesihatan sgt2 penting kan?  risaukan gulehati sy, dy always study smpai lwat malam. Smlam tah knape rndukan dia sgt2. Rase na ckp dgn dia seharian je. na tman dia blajar, na mkn sblah dia..smua nak dgn han, 
eh!, hehe..merepek jela zanna jas nie =p
0n c0l dgn dia skejap td, han ckp exam kimia susah sgt2. Ksian dia, msti kecewa ..
                                             
                                                                  

ape pun, always d0akan yang terbaik untuk han, terbaik untk dia, terbaik untk sy jgk =)
Untuk semua yang nak exam tu..Gud luck 0ke!..^;^



Saturday, 16 April 2011

Handf0n 0oooo handf0n~~~

Bengang bt0l urr!!!!!!!!!!!!!.. blik2 kitchen pnat2 handf0n ley punah pulak!. myesal tgalkan at uma handf0n tu..hmm.. td rase na mgamuk je, rase na berubah je.. tp da h0usmte mntk maf, na marah pun da ta jd..gggrrrr na wt cner trime jela..da ajal handf0n tu na r0sak. 
Sim still ley gne lg..hehe.. Tp! ad satu hal yg rase bt0l2 kcewa,hmm smua msj yg han bg dr dlu smua hilang, da smpan msj tu lame sgt2, gambar han lagi, pastu smua ayat yg bermakna, smua msj han yg best2 smua ta dpt dslamatkn lg..
bkn stkat tu je.. rec0rding suara han bila 0n cal ngan dia, rc0rding lagu yg dia nyanyikan bila 0n c0l ngan dia smua!..smua hbis da!..hmm, mane lg na dptkan blik smua tu??.. smua tu sgt2 penting .. sdih sgt2, cner na cri ganti smua tu?... 

Mase tg0k keadaan handf0n tu, tr0s msuk bilik, nangis!!...aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! nangis bukan sbb keadaan f0n tu tp sbb isi dlm f0n tu!.. bermakne sgt2 tau!.. geram sgt2, kcewa sgt2..

hmm..n0 f0n smua hilang sbb sve n0 f0n dlm ph0ne,salah sy jgk kan?..haisshh..
tp smua da na jd kan?..s0 ta ley watpe lah.. tp, sgt2 sygkan smua isi2 yg ad dlm f0n tu ...=_=*
ad 2 je n0 yg sy ta kan pernah lupa n akan sentiasa terbenam lam pale h0tak nie..n0 kakak n gulehati =)

its 0ke lah, bende na jd..biakan jela...
Jap g na c0l han, rndu han 

na peluk han cam bebear nie..hehe ^;^

Muffin !^;^

Hari nie kitchen kul 3 smpai 9 mcm biase..sy wat muffin n mufin sy jd!.. hehee.. tp , ad kjadian malang at dlm kitchen.. sy kne pukul dgn chef  sbb lupe meth0d na wat butter cake!.. urrgghh, saket t0l ur!..huu.. chef nie pun satu, pkul lah plahan2..nie ta, da ur pkul kuat gne w0oden sp0on pulak!..haisshh. tp ta mlemahkan smagat untuk klass PASTRY tu!.. td kan sy sgt bersemangat buat mufin!.. sbb ape taw sbb sy penah janji na bg muffin at han.. mufin yang terbaik untuk dia. Sy na bg yg pling sdap untuk dia, pling bgus untk dia ;)
Tadi ad wat mufin c0klet, vanila n blueberry..auucchh!..my fvrite..huhuu.. agknyer mufin prisa ape fvrite han ea? =P 




Tg0k tu!..mcm2 jenis muffin kan?..huhu..na wat yg terbaik untuk han ^;^
kwn2 nanti klu na mam muffin 0rder kat zanna k?..hehe




Wednesday, 30 March 2011

Janji dengan NYA





Temuduga Tertutup
Posted under Artikel
Temuduga Sbg “Calon Jenazah”
Semua Akan Dikehendaki Hadir Tanpa Sebarang Pengecualian

Kekosongan Jawatan:

1. Ahli Syurga Dari Awal.
2. Ahli Neraka Dari Awal.
3. Ahli Neraka Sementara .. Kemudian Akan Dilantik Jadi Ahli Syurga.

Empat Ganjaran Lumayan (Khas Untuk Jawatan 1)

1. Nikmat Kubur.
2. Perlindungan Di Padang Mahsyar.
3. Keselamatan Meniti Titian Sirat.
4. Syurga Yang Kekal Abadi.


Tarikh Temuduga:
Bila-Bila Masa Secara Adhoc Bermula Dari Saat Membaca Iklan Ini.

Lokasi Temuduga:
Di Dalam Kubur (Alam Barzakh).

Kelayakan:
Anda Tidak Perlu Bawa Siji-Sijil,Termasuk Sijil Saham Termasuk Saham Internet.
Anda Tidak Perlu Bawa Pingat , Mercedes Mata Belalang Atau Kad Kredit.
Anda Tidak Perlu Bawa Wang Atau Harta Serta Emas Yang Anda Kumpul.
Anda Tidak Perlu Berparas Rupa Yg Cantik, Hensem Atau Berbadan Tegap Atau Seksi.
Sila Bawa Dokumen Asal Iaitu : Iman Dan Amal Serta Sedekah Jariah Sebagai Sokongan.


Panel/Penemuduga:
Mungkar Dan Nakir.

Enam Soalan Bocor:

1. Siapa Tuhan Anda?
2. Apa Agama Anda?
3. Siapa Nabi Anda?
4. Apa Kitab Anda?
5. Di Mana Kiblat Anda?
6. Siapa Saudara Anda?

Cara Memohon:
Anda Cuma Perlu Menunggu Penjemput Yang Berkaliber Untuk Menjemput Anda. Ia Akan Menjemput Anda Pada Bila-Bila Masa Saja (Mungkin Sekejap Lagi). Ia Akan Berlembut Kepada Orang-Orang Tertentu Dan Akan Bengis Kepada Orang-Orang Tertentu. Ia Diberi Nama Izrail.






Temuduga sis wawa! !!

Hay2, ^;^ smlam da kluar mid valley, sbb ape??.. bkn g jln mane pun tman kak wawa g tmuduga keja dy jep. Dlm kul 12 stgah da grak g mid da.. yg g sy,hanie n ain..hehe..tmuduga kak wawa kul 3 s0 b4 tu kt0rg jln2 dlu, 
tetibe!..tnampak pulak SALES at jusc0..haha.. klu ad duit mmg da beli da smua bju n sluar at situ..tgu kaw! lg skit hari sy da kaye sy beli awk smua jeans!..hahahaha
jln2,g usyar baju pastu brminat dgn satu bju nie..cantik senat2..ksudahannye, sy beli bj tu!..wane hijau tua..heeee..

hanie pun ad beli bj gak dress..c0mel sgt..ta saba na tg0k hanie pkai bj tu ^;^


amek gmbar dlu..heee


yg pgang f0n tu kak wawa ^;^


Zanna  dan Ain


Tg0k tu!..muke nebes kak wawa!..hehe


Tgah menunggu pukul 3 =P

 pukul 3 kit0rg da terpajak dpn gardens, na antar kakak syg g intrview kn..haha..kt0rg lak tgu jela at dpn gardens tu smbil usyar2 bj ..hanie n ain cari bj untuk dinner nanti..
pas jep hbis k.wawa intrview pe lg,prut da lapa, kaki da pnat blik trus lah ..ta jln mane pun..heee..
smpai batu 3 dlm kul 3 lebey then l0 k0ng sy LIM jmpt at batu 3..hehe..

sbenarnyer ta ta0 lah na cite pe, tu yg merepek je nie..haha.. 

hari nie na blik uma n9,ad pr0b skit..d0akan sy sntiasa KUAT ;)

Saturday, 26 March 2011

Sweet! ;)

     Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah menyintai lelaki itu.Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan marah, memang dia tidak mampu mengawal perasaannya tapi percayalah, itulah maknanya dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu. Lihat saja pasangan yang baru bercinta, mereka jarang bergaduh. Tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang, semakin pula banyak pertelingkahan yang berlaku.Andainya lelaki tahu..Apabila perempuan bercakap banyak, dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas, tapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat.Andainya lelaki tahu..Apabila perempuan berkata dia mahu anda berubah, itu bukan bermakna dia tidak mahu menerima anda seadanya, tetapi dia mahu menjadikan anda lebih baik, bukan untuk dirinya, tetapi untuk masa depan anda.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda, bukan bermakna dia tidak sayang..tetapi dia terlalu sayangkan anda dan masih mengangap anda anak kecil yang masih memerlukan sepenuh perhatian. Kadang2 dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya, anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi. Naluri keibuannya sangat kuat. Dia hanya mahukan yang terbaik untuk anda.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan merajuk, jangan kata dia mengada-ngada. Dia bukannya mahu dipujuk dengan wang ringgit atau hadiah sedozen, tetapi cukup dengan perhatian yang boleh buat perempuan rasa dihargai.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan jarang mengatakan ‘i love u’, itu tidak bermaksud dia tidak menyintai tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya, bukan hanya hadir dari kata-kata tetapi juga melalui bahasa tubuhnya.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan kata dia rindu sama kamu, dia benar-benar maksudkannya. Apabila berjauhan, bayanganmu akan sentiasa bermain di mata.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan kata lelaki lain itu lebih baik dari kamu, jangan percaya kata-katanya kerana dia hanya mahu menguji kamu. Dia mahu melihat sejauh mana kamu sanggup menjadi yang terbaik di matanya. Walaupun sebenarnya memang kamulah yang terbaik di hatinya. Selagi dia dengan kamu, percayalah, walaupun perempuan menganggap masih ramai lagi yang lebih baik di matanya tetapi di hatinya, kamu tetap yang terbaik.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan menjadi degil, dia bukan bermaksud untuk menjadi degil tapi dia mahu melihat sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahnya. Percayalah, hati perempuan itu sangat lembut. Andai kena caranya, jangan terkejut kalau akhirnya dia menukar fikirannya dalam masa sesaat.Andai lelaki tahu..Apabila perempuan berkata, “tolong tinggalkan saya!”, dia tidak bermaksud menyuruh anda pergi selamanya. Dia hanya mahu menenangkan fikirannya sebentar saja. Apabila dia kembali tenang, percayalah dia akan mencari anda semula. Itu tandanya dia benar-benar menyintai anda. Perempuan sukar untuk mengawal perasaan. Dia terlalu emosional. Tapi dialah yang paling menyayangi anda dan sangat sensitif dengan perubahan pada diri anda.Andai lelaki tahu..Sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu dengan perbezaan yang tersendiri. Tetapi sekiranya mereka saling memahami, mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan . Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. Di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri yang bisa menggoncang dunia dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya. Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyongkong anda dan membuatkan hidup anda lebih sempurna. Dialah yang bakal menjadi perempuan bekerjaya, isteri juga ibu yang terbaik untuk anak2 anda.



Monday, 21 March 2011

First Class F0r First sem..0uuhh,already Sem 3..yeah! ^;^

Hay2,sy da naik sem 3 da hari nie. waaa sr0n0k rase nyer, just wait f0r an0ther 3 n then b0ley 0ut2 k0lej!..hehe..
haisshh zna nie bru sem 3 da kec0h..=P  Jdual kul hari nie pkul 11-1 purchasing pastu 3-9 mlm kitchen pastry pulakk..huu ta saba2 da nie na wat r0ti n kek! yummy! ^;^

Pg td punyer bersemangat kul 9 pg da bgun da,huu kul 10.45 grak g k0lej..d0k lam class dlm bape mnt pastu ta02 klas cancel!..ceh!..si02 j0 den bg0n awl..
Then b4 na blik lepak ali Cafe jp ngn buddiest sy hanie,lanie,ain,cyiera,effa,fatin,sase,dhaus n shamil. h0h0,mcm2 cite mase lepak tu =p.

Next clas kul 3,kitchen..skrg da smpai uma da..update bl0g..hee..b0san betul lah,ta ta0 na wtpe..


                                                                 Best Buddiest ^_^
                                                
                                                                       Kwn sk0la =)

Dulu mase sk0la slalu na cepatkan mase ke zman k0lej then skrg rase myesal..arrggg!!,..na balik zman sek0lah balik =(
zaman sk0la sgt2 best,byk gile knangan, ,p0nteng class, mara juni0r, c0uple main2,hah,mcm2 larh,,=P
 n zman sk0la lah sy knl ngn d0nut sy. =)



Sunday, 20 March 2011

Slamat Sampai da ^_^

Alhamdulillah slamat smpai S.alam. Td grak dr rumah kul 9 camtu ur. Blik dgn Lim,best buddiest sy yg SHENGAL..haha!
Smpai je uma lam kul 11 lebey. R0omate syg sy yg tl0ng angktkn brg sy yg byk nie. Mase blik hari tu tade ur byk sgt brg tp bile na blik s.alam blik, bertambah pulak barang nie..haiissshh..zanna2 *_*
Ms0k2 je uma h0usmate ckp sy da HITAM!..arrgggghh!..knape jd bgini!..tu lah,cuti jln je keje dy , sape suruh,kan da itam!..huu..then bile da tuka baju smua di0rg trkejut lg, guest what?!..RAMBUT sy!..haha.. mcm2,ksimpulanyer, r0omate sy ta ske sy rmbt pendek. Tp na wat cner un nti panjang lah balik rmbut tu..pe susa..haha =D

Then ta smpai 30 mnt berkemas Lim call, dr suara dy, Lim stress sgt..ajk sy teman dy 0ut. Kelam kabut sy bersiap untk trun dgn hanie (12.10 am). Ms0k je kete Lim cite pr0b dy,haisshh, nape lah kwn sndri sg0p wat camtu?. Kesian Lim =( Pastu lim s0h ajk fwen lain n sy c0l cyiera (bie sy) haha n effa. Lame gak ur na tgu bdk 2 0rg tu bersiap, yg si cyiera nie amek mase 20 ta0n stengah (20 mnt) n si effa pulak 20 ta0n plus2 (28 mnt) =D

Then kit0rg grak dataran s.alam, chef zaini j0in skali.. Lepak punyer lepak,pkul 1 lebey da..0ke enuf!, sy da m'ngant0k tahap buffl0 branak 10 da! ..ta ley thn lg then s0h lim hantar sy blik.
Pnat sgt2, tp bile smpai uma, alamak! m0od tid0 t'tinggal kat dataran ur..haha

Da ta ta0 na wtpe da nie, pe g, 0n9 lah..0n fb 28 friends rguest??.. w0w..gile mer0yan hape byk sgt nie..haha..mcj inb0x 3 n0tificati0ns 58..haha punyer lame ta bkak fb =P
Update bl0g,taip2 yg merepek then publish..yeah! ^_^..happy reading =)

Monday, 14 March 2011

Panda sewel~~ ^;^


Skrg really2 madly miss him ^;^

hah!, back t0 yesterday,sy p0t0ng rmbut..hehe.. aslnyer na pt0ng rmbt mmg bt0l2 pendek mcm b0y tp niat suci sy dihalang 0leh pkcik s0rg tu..yela,ta penah rmbt pndek taw,s0 na try lah jgk,tp GULEHATI sy ta bg..mati2 dy ta bg..haishh tah ape2 tah smpai ugut pulak tu
 "try lah p0t0ng pendek klu ta nak han c0l lg"..w0w!..dasyat kan??..=D
haisshhh..pastu untuk bukti, pkck nie s0h sy anta pic pas pt0ng rmbt pulak..adeh,mmg ta pat lari lah..na ta nak,tpakse lah ik0t. Pt0ng pndek gak tp still b0ley ikat g..huu.syg punyer pasal kan ik0t jela ^;^

Han..Han..Han..haish name nie mmg menggerunkan lah..bile piki je sal empunyer bdn tu meremang je bulu r0ma nie pastu rasa cam gempa bumi n ribut taufan bercampur gaul sampai sebati jd d0h..haha, Tp knapa ya??.. haiisshhhhh...


>Sy ske glak dgn Han
>sy ske lyn gile dgn Han
>Sy ta sdih bila Han abaikan sy,sbb sy tau,dy always bz
>sy ta ske bila Han srius, sbb,sy ta nak khlangan gelak tawa dy =).....
SUMPAH sy ta nak hilang smua nie..sbb gelak tawa dy,sy harap hanya untk sy s0rg...=)



H0lidayy!!!!!...^_^

Hay2 bl0gers! ^_^..lame da ta tlis at bl0g nie..hee..cuti kan,s0 cuti dr fb,cuti dr bl0ging jgak=p..
spnjang cuti nie ape yg Zanna buat??..hmm..First 0f all,0f c0urse mkn je..hee..klu kat s.alam mkn kne diet tp skrg bile cuti n da ad at uma..waaa mkn n0 1 k!..
Bkn stkat ck0p,nie da trlebih ck0p da mkn nie..hehe
Tambah lg kakak ksygan sy tu ske wat mcm2,exmple,chese cke,muffin,blubery chess tart,cream puff..haiihhhh,mcm2 lah..mcm gile sy mkn sume bnde nieh..nie bkn mkn, nie MENTE DARAH namenyer!..haha.. =P





Sedap kan!!..nie kakak syg sy yg buat..haiissshh mane lah sy ta smakin gm0k!..huu

      Hari tu 12/3/2011 hari sabtu g kndri kawin kwn sy name dy Zati,g kndri dgn kwn2 yg lain,waaa...awl kan dy kawin??..da jd0h na wat cner kn..first smpai uma zati,kt0rg,jmpa mak dy,n kakak dy yg lain2..Then msuk rumah g bilik dy,waaa..cantik sgt kwn sy tu..muke dy matured sgt2..bju dy wane merah putih..can u imagine it??..beautiful right?..kit0rg ucapkn tahniah pd dy skali dgn peluk cium..hehe..igt lg mase zman sk0la dlu2 kt0rg kwn 4 0rg,Zanna,Zetty n Zuhilda slalu tid0 uma zati,mlm2 g0sip..haha..mcm2 citer,yela girls kan,s0 kne faham tu..=P
Tp syg, Kwn baik sy tembikai ta dpt balik hari tu sbb p0li tade cuti,lg pun dy jauh kat kedah tu..0oppss!..lupe pulak,tembikai tu adalah Zetty..hehe
Sy tg0k Zati brsanding,tg0k dy mkn until end..mase na balik tu jmpe dy dlu..ucapkan tahniah again n again..mcm ta sgka je..sy rase mcm main kawin2 pulak tg0k dy..hehe
at kndri tu jugak jmpe kwn2 lame..b0rak2 then tuka2 n0..masing2 da byk yg bruba ^;^..apepun,skrg sy d0akan sm0ga zati bhagia smpai bile2..Tamat da zman single kwn sy yg s0rg tu .. skrg,tgal kwn2 dy yg msih mncari haluan hdup msing2 lg,untuk bhagiakn family,diri sndri n untuk enj0y!!..hehe..trmasuk saya=P