Tuesday, 17 May 2011

Exam last pastuh merdeka!! =D

yay!! yay!! hari nie exam last, h0pe ley wat.. mahukan yg terbaik tahu! =P
exam jp g kul 2 stgah tp smpat lg un9 bkn piki na study! haisshh zanna jas nie! huu..
insyaALLAH pas hbis jep exam na memekak blas dendam ngan h0usmte nie.. bia di0rg tertekan n geram smpai rase na pijak lipas2 yg berkeliaran at uma nie..=D

 First things lepas exam:
>Memekak jerit h0orayy bile da smpai uma!
>senyum dgn lebarnyer dan perasaan yg separuh na pengsan sbb tlampau gmbire 
(skjp je pun lpas nie ad exam g) hahaa
>mkn byk2 bia gm0k mcm bel0n melayang ( ta pyh nek kpl terbang ) kih2 =p
>kacau h0usmate2 yg ad exam.. di0rg ad exam last hr sabtu.. 0rg gile je ad exam hr sabtu.. huahahahhaa
>mnunggu pggilan dr k0lej untk suntikan thyp0id untk l.i

>jln2 smpai gile destinasi > dapur rumah > tandas.. hahahahhaa
>da rase bushan at s.alam nie pe g blik kg lahh weeyyyy!!.. haha..

>blik kg na bukak kedai na menjual.. dpt wit kay0 mkcekk!! hahahaha $_$
>lepaskan rndu at ikan, aym, kucing n cacing2 yg ad dlm tanah uma tu.. rndu di0rg.. ! wallawehhh!

dan yg paling pasti yg zanna jas akan buat spanjang cuti nie.. zanna jas akan jmpa mama, rndu kat mama lama sgt2 da ta jmpa, mama 0ke? shat? nanti na dtg jmpa mama uke? smuanya na crita at mama, tntg dkna, khdpan dkna study dkna.. nanti dkna bg hadiah kat mama k?.. bila dkna baca yassin sblah tmpat mama tidur nanti. Harap kali nie dkna lg kuat dan ta kan nangis lagi, l0ts 0f l0ve <3


Lepas tu na tid0 gaye sukahaty mcm kucing sy yg name cherry chan nie buleyy??..hehe


camnie pun ukee jgk, tp sdikit kurg s0pan..haha


hah! nie gye tid0 han semasa dia berkerja..hahah =D

Tuesday, 10 May 2011

Lelaki ta GUNA!

Benci sgt2 dgn agent rumah nie. Ta guna betul! mmg ramai student kat sini yg msuk rumah under dia tp tl0ng lah jgn kurang hajar sgt..
Dr awal lg k0 da gangu hidup ak, mcj ak, ajk kluar mlm, k0n0n2 k0 demam ta larat, tman tg0k wyg arrrgghh mcm2 alasan k0 untk ajk ak kan?.. 
k0 na ape 0rg tua!. myb dgn gurl lain kat sini en. b0leh buat camtu tp bukan saya.

Sy masih tahu hukum, HALAL n HARAM
Sy ad family, untuk jaga maruah family saya, lagi mama saya, saya ta nak mama tg0k saya dari jauh dgn perasaan yg sedih, saya perlu jaga tu.
Saya masih ad kekasih hati sy yg slalu ad dlm dri nie, sy sujud pada-Nya kerana iman dan agama bukan kerana Duit en. tu.
Maruah saya hanya untuk lelaki yg bergelar suami sy, bukan semata2 kerana nafsu.
Sy ad pendirian dan insyaALLAH saya akn kekalkan tu sampai saya mati.
Sy ta perlukan duit en. untuk ikut en walaupun 'semalam'.
Sy ta perlu kata2 manis en. tu, campak je kat l0ngkang smua kata2 en tu busuk!
Sy respect en. pd awlnya tp sekarang, kau da hancurkan smua tu.
Sy sayangkan diri saya,kluarga saya,maruah saya, jgn pernah en. fikir sy akan ign0re smua tu hanya semata2 duit en. tu.
Duit en. tu campak ja0h2. Sy ta perlukan, n0t at all..


Wednesday, 4 May 2011

Exam dah dekat..ggrrrr!

Bushan2!!.. ta ta0 na wtpe da.. na study tade m0od, adeh =_=*
es0k first cramah untuk L.I, lepastu kne siapkan smua preparati0n t0k L.I  smuanyer kne submit 9 hb then 11 hb sc0nd cramah untk L.I.
bulan nie pack bt0l, final exam lg. 
ckp sal exam, cner nie, na naikkan p0intr ur menurun dr sem lepas.. 
Dah knape malas je na study, smua ta kena, na study je msti ad bnde lain yg mnarik prhatian..
klu tg0k buku, pastu jap g kang buku tg0k ak blik.. hee..
Lak0nan pun kne submit b4 es0k.. adeh.. habislah ..
 papepun zanna jgn MALAS!


 bulan nie kne rush sgt2, EXAM, L.I smuanyer wat pning kpale tahu!...
harap2 buley setelkan ddgn uh key..hahha.. =D.. wish me luck! 


GUD LUCK ZANNA JAS ^;^

Tuesday, 3 May 2011

Happy bufday =)

Hay2, hari nie 4 hb 5 ryte?.. hari special bg sy dan dia sbb ape taw, sbb hari nie bufday han, waa.. 
ak pulak yg xcited untk bufdy dy nie.. dah knape pulak ak nie =p
 Ape yg membanggekan, ak 0rg first WISH at han,hehee.. b4 kul 12 lg da c0unting time tahu..


Sesaat pun ta nak miss,
Genap 19 thun um0 han sy.. baru je mggu lpas anvrsary n hri nie bufdy han pulak, waa.. bgush!, 
hari yang terbaek bg diri ak..
 Sy smaken sygkan han, sy rase sy da menggilekn dy..
                                                        

Hepy bufday dea, skrg rase na dkat2 ngn han je . 
na dduk ngn han je. ta sabar na meet han ..
na ket0k2 dy hehe.. ;)
           
My wish f0r u:
"0nce we l0ve s0me0ne , they stay in 0ur heart f0rever"                                 
H0pefully life brings u back all the merrier things in life that u had l0st bef0re
Give back 0ur w0nderfull j0urney 0f excellent
Brings l0ve and laughter that lighten y0r s0ul up
Make a blink blink and sparkles in 0ur eyes
I h0pe everything turns 0ut t0 b a g0od things t0 u
Turns 0ut t0 b better
I really h0pe all da best in 0ur life dea
S0o much h0pe and wish
May ALLAH fulfill my little wish f0r u my dear han
The destiny br0ught u n i t0gether f0r me t0 brings my prayer f0r u..
LOVE is un predictable.S0metimes it can turns 0ut t0 b evil let us t0gether make it han.. 
InsyaALLAH..l0ve u sygg <3          


AMIR HAZIM <3