Thursday, 28 April 2011

waaaa sr0n0k gileerr, smalam genap satahun enam bulan dgn han. Hee, laupun b4 smlam ad masalah skit, (skit je 0ke.) Wat hal pulak ngan dy sbb byk sgt kwn lelaki k0t, s0 dy mara,huhu.. pnt 0oo mau pj0k han, bg mcj satu pun dy ta blz huh, tggi btul eg0 lelaki nie..=p
semakin hari bertambah2 sayang kat han. Ta ma0 0rg lain.. bia lah hensem mane pun, charming mane pun, baik mane pun, kaye mane pun, ttp mahu han. 
han je yg fhm smua, na ma0 hilang dy =')

Smlam han c0l, dy ckp rndu, haa.. lame jgk lah han c0l, tp ckp ngn han rase skjap je.. 
byk bnde2 merepek kt0rg b0rak, haha tah pe2 tah..
rndu sgt at han sy tu, ta saba na jmpe dy, har2! rndu kam0o sgt lahh!!
happy anniversary lah dear! 



Monday, 18 April 2011

Cuti lagi ^;^ ~~

Yay! hari nie na blik cuti daa.. hari ni smpai isnin mggu dpn.. hehee..sr0n0k2 =)
td dtg k0lej kec0h tntg result..adeh, result sem 2 kluar hri jmaat nie..cner lah ea?.. risau2!!  errrgghhh..
td g daftar subject rmai2 ngn buddiest, ergh ms0k je di0rg tr0s kec0h lab tu..huhu..
b4 blik ramai2 lepak laman seri jap, mam byk2..msing2 kebulur.. hehe

Jap g kul 4 lebey na blik n9 da..hehe rndu sgt2 ngn uma tu.. nanti smpai2 je at uma na peluk2 kucing2 sy. grrrr lame da ta buli di0rg..huhu..

0h ya, hari ahad nie 24 na panjat br0ga hills.. rmai2 under belia..waaa, msti best!.. pegi pun bkn ape, nak bj je..haha.. insyaALLAH buddiest2 sy smua j0in.. plan nak g br0ga hills n then blik lepak sg.gabai jap..weee..
Wait f0r meee  weeeeeee






Destinasi yg akan buat mase cuti nie..hehee..weee..sr0n0k2! =)

Exam 0oo0ooo exam~~~

Hari nie tersangat lah bushan, dah lah tade klas.. bgun pun pkul 12 lbey..hehe.. pnat 0oo smlam tid0 lewat. 
sbb ape?.. g men cs un9 ngan dak2 sewel saye..hehe sase,dhaus,adam d0nn n hanie madu syg sy tu..huu.."Bapak ur! zna men cs ooo!!" alaa stakat tembak2 then mati tu snang jelaa..haha
bile da mati kne tmbak HEADSHOOT pulak! mmg rase na campak je keyb0rd pc tu..haha..GggGgggrrrrrr GERAM!.. =)




nie lah teman2 sy men cs semalam!..arrrgghh..bengang ngn di0rg, sy n hanie asyik kne bunuh je..huhuu



Eh, smlam kan,dlm mase tgh bergumbire tu msti ad yg merana, sdih, kcewa n stress kan? skrg nie mggu exam untuk IPTA
kwn2 sy yg p0li n matrik tgh bergabung 0tak untuk jwb exam..haha.. terutama GULEHATI sy .
exam?. msti stress kan Hafal + faham = Sewel~~ haha .

Kesihatan sgt2 penting kan?  risaukan gulehati sy, dy always study smpai lwat malam. Smlam tah knape rndukan dia sgt2. Rase na ckp dgn dia seharian je. na tman dia blajar, na mkn sblah dia..smua nak dgn han, 
eh!, hehe..merepek jela zanna jas nie =p
0n c0l dgn dia skejap td, han ckp exam kimia susah sgt2. Ksian dia, msti kecewa ..
                                             
                                                                  

ape pun, always d0akan yang terbaik untuk han, terbaik untk dia, terbaik untk sy jgk =)
Untuk semua yang nak exam tu..Gud luck 0ke!..^;^



Saturday, 16 April 2011

Handf0n 0oooo handf0n~~~

Bengang bt0l urr!!!!!!!!!!!!!.. blik2 kitchen pnat2 handf0n ley punah pulak!. myesal tgalkan at uma handf0n tu..hmm.. td rase na mgamuk je, rase na berubah je.. tp da h0usmte mntk maf, na marah pun da ta jd..gggrrrr na wt cner trime jela..da ajal handf0n tu na r0sak. 
Sim still ley gne lg..hehe.. Tp! ad satu hal yg rase bt0l2 kcewa,hmm smua msj yg han bg dr dlu smua hilang, da smpan msj tu lame sgt2, gambar han lagi, pastu smua ayat yg bermakna, smua msj han yg best2 smua ta dpt dslamatkn lg..
bkn stkat tu je.. rec0rding suara han bila 0n cal ngan dia, rc0rding lagu yg dia nyanyikan bila 0n c0l ngan dia smua!..smua hbis da!..hmm, mane lg na dptkan blik smua tu??.. smua tu sgt2 penting .. sdih sgt2, cner na cri ganti smua tu?... 

Mase tg0k keadaan handf0n tu, tr0s msuk bilik, nangis!!...aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! nangis bukan sbb keadaan f0n tu tp sbb isi dlm f0n tu!.. bermakne sgt2 tau!.. geram sgt2, kcewa sgt2..

hmm..n0 f0n smua hilang sbb sve n0 f0n dlm ph0ne,salah sy jgk kan?..haisshh..
tp smua da na jd kan?..s0 ta ley watpe lah.. tp, sgt2 sygkan smua isi2 yg ad dlm f0n tu ...=_=*
ad 2 je n0 yg sy ta kan pernah lupa n akan sentiasa terbenam lam pale h0tak nie..n0 kakak n gulehati =)

its 0ke lah, bende na jd..biakan jela...
Jap g na c0l han, rndu han 

na peluk han cam bebear nie..hehe ^;^

Muffin !^;^

Hari nie kitchen kul 3 smpai 9 mcm biase..sy wat muffin n mufin sy jd!.. hehee.. tp , ad kjadian malang at dlm kitchen.. sy kne pukul dgn chef  sbb lupe meth0d na wat butter cake!.. urrgghh, saket t0l ur!..huu.. chef nie pun satu, pkul lah plahan2..nie ta, da ur pkul kuat gne w0oden sp0on pulak!..haisshh. tp ta mlemahkan smagat untuk klass PASTRY tu!.. td kan sy sgt bersemangat buat mufin!.. sbb ape taw sbb sy penah janji na bg muffin at han.. mufin yang terbaik untuk dia. Sy na bg yg pling sdap untuk dia, pling bgus untk dia ;)
Tadi ad wat mufin c0klet, vanila n blueberry..auucchh!..my fvrite..huhuu.. agknyer mufin prisa ape fvrite han ea? =P 




Tg0k tu!..mcm2 jenis muffin kan?..huhu..na wat yg terbaik untuk han ^;^
kwn2 nanti klu na mam muffin 0rder kat zanna k?..hehe