Thursday, 25 August 2011

Kamu =)



Terima kasih =)

Saat sy sdih awk hepykan saya, sy putus asa awk bg saya semangat, sy perlukan teman awk di sisi sy..
Perasaan saya? hepy sgt, mcmner pun perangai sy, mcmner pun sy buat kat dri awk ta pernah awk marah, ta pernah awk merungut. Walau ramai lg yg terbaik untuk awk tp awk stia dgn saya, trima kasih untuk tu. 

Awk, cmner kita knl ea?.. haaaaa, sy add awk kat fb sbb awk nie .. hee. (secret =P).. lyn2 chat, awk nie gile k0t.. sekepale ngn saya.. senang sgt dgn awk. Dari FB thru f0n thru skype.. meet? ta tau laa bile na met.. 


Awk byk kali ajk mett, sy tade mase awk, kiter jauh, awk kat hujung sy kat hujung. Ad masa kita met uke? insyaALLAH sy yakin kita ttp akn met .. 0ne day =)

Pernah lama sy ta c0ntac awk, masa tu sy ad masala ngn bf sy, awk, awk nak tahu ta sy d0wn gila masa tu, sy da gvup, kecewa dgn hdup sy, tp awk?. still akn cari sy, awk sntiasa ad, awk bg semangat kat sy untuk pulihkan blik hbungn sy dgn han. Awk tahu ta, awk baik sgt, sbb nie sy syg awk.. Ta pernah ad ksempatan yg awk na buat masa keadaan sy truk. Semangat yg awk bg sy, buat sy kuat..

Sy pernah ckp sy nak tggal kan awk, sy pernah marah awk, sy pernah sruh awk lupakan sy, kejamnya sy masa tu, ta fkir perasaan awk kan. Kejamnya saya. Maafkan saya awk. Mlm tu sy pun da ta igt brapa puluh kali awk c0l n mcj sy.. 
"Saya ta b0leh seksa awk camnie, saya mesti jawab c0l awk n0 matter what,"
last2 sy jawab ph0ne call awk n kita setel cara baik, in fact sy pun ta nak hilang awk, awk nak tau ta, knapa awk nie baik sgt, knapa snang sgt ambek hati saya?..

Kdg2 benci dgn awk, snang bt0l awk lemahkan saya. haisshh =_=* benci bt0l..
Awk trima saya seadanya, sy pun trima awk seadanya, awk trima kekurangan saya, sy trima kekurangan awk, awk buat saya heppy, sy janji akan buat awk hepy, awklah kwn baik saya, 
awk tau kan apa d0a sy untuk awk, awk tahu kan apa d0a saya untuk persahabatan kita.. InsyaALLAH, yang terbaik untuk awk terbaik jugak untuk saya, trima kasih sbb ta pernah jemu dgn perangai saya, sdia ad untuk dgr crita sy, bg semangat untuk saya , untuk diri saya dan awk, untuk kesabaran awk, 

Hay ! sy sygkan awk b0oo.. Trima kasih untuk slama persahabatan kita.. awk sgt lain dr yg lain, awk laa superman.. ^^ ngeee..


No comments:

Post a Comment