Monday, 7 March 2011

Arrggghhhh..Lepas flight!

Hari nie exam, gastr0n0mik IT pulakk..adeh..susa der..tp da wat yg terbaik h0pe 0wite jela..hmm,exam start 2.30 pm mse bkak je pper exam tu..adeh!..mati ah ak..
susah gilak s0lan nya.. m0k sik m0k,m0lah jak lah..huuu
Pkul 4 da kluar da..act, exam hbis kul 4.30 tp kluar awl.. da ta ley da na perah 0tak nie lg..better 0ut..

Kluar jer kne g acc departmnt byr duit k0lej n na dptkn kad merah tu untuk bg ment0r.. c0l ment0r ckp nak bg kad mrah tu, then ment0r ckp jmpe dy es0k skali dgn register.. es0k!??..what!..Flight pkul 8 nie!..na blik kching!..bgthu ment0r, ckap na blik mlm nie..flight mlm nie, then ment0r dgn ta rase besalah nyer ckp, "ermm.hbis tu cmner?"..arrgghh ta nak t0leransi lgs0ng!..

Sdih sgt da..hmm.. nak ta nak trpakse lah delay flight tuk selasa malam...ergh stupid.
sdh nyer, kcewa sgt tp na wat cner kan..better delay dr kluar k0lej..=/

tunggu jela esk...b0ring~~~~~~~~~

Cuti nie na jmpe han, rndu sgt2 at han..hehe..na ket0k han smpai pendek ^_^ miz him a l0ts!..
h0pe dpt jmpe..da lame da ta jmpe nie..td han ad c0l kejap..nape ea..han c0l je zna jd hepy??..
han..han..han..mcm2 lah han nie..haisss =). miss u!

No comments:

Post a Comment